1e pre een doorslaand succes

De 1e pre selectiewedstrijd, georganiseerd door de kringgroep Rivierengebied te Druten is een doorslaand succes geworden.

Waren de weersomstandigheden tijdens het speuren in het Brabantse Gemert zeer winters te noemen, een dag later was het heerlijk toeven op het kringgroep terrein op het Sportpark de Gelenberg. Erg veel toeschouwers waren aanwezig, om de deelnemers met hun Duitse Herdershonden te ondersteunen of gewoon om een kijkje te nemen. Zij konden genieten van mooie hondensport prestaties en een goede organisatie dankzij de vele vrijwilligers van de vereniging. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben louter lof geoogst.

Ook het gemeentebestuur van Druten toonde volop belangstelling, wat wij als vereniging zeer op prijs hebben gesteld. Burgemeester van Riswijk, zelf ook in het bezit van een Duitse Herdershond en de wethouders Lepoutre en Springveld gaven blijk van hun belangstelling. Beide wethouders hebben tijdens de prijsuitreiking hun bijdrage geleverd en er een mooie afsluiting van de dag van weten te maken.

Als kringgroep hebben we er een fantastisch weekend van gemaakt. Mochten er in het Land van Maas en Waal Duitse Herder Liefhebbers zijn, kom eens een kijkje nemen op ons mooie terrein aan de Gelenberg nummer 12. Jullie zijn van harte welkom.

Ad van Yperen, voorzitter Kringgroep Rivierengebied Druten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *