Een onverwachte huldiging en een afscheid

Na het examen van 31 oktober werd een aantal leden die al 30 jaar of langer lid zijn van onze kringgroep, gehuldigd. Harrie Telkamp, Tonnie Peereboom, Hannie en Arno Schuurman en Ad van Yperen  ontvingen een prachtig aandenken en een mooie bos bloemen.

Het was allemaal in stilte georganiseerd. Daarom kwam de huldiging voor de meesten van ons als een grote verrassing en dat werd enorm gewaardeerd. 
Ad van Yperen was niet bij de uitreiking aanwezig, maar het aandenken heeft hij later uit handen van Vigdis Schoofs thuis ontvangen. Ook Ad was zeer blij met dit aandenken en het heeft een ereplekje in zijn huis gekregen.

Ad van Yperen

Ad is jarenlang voorzitter en instructeur van Kringgroep Rivierengebied geweest. Mede dankzij zijn enorme know-how en inzet om iedereen te helpen, heeft hij  leden en oud-leden van onze club naar een hoger level kunnen brengen. Daardoor is Kringgroep Rivierengebied een begrip geworden binnen de VDH.

Daarnaast vond hij het essentieel dat alle leden en hun honden de aandacht kregen die zij verdienden. Wanneer iemand een wat ‘mindere’ hond had. werd daar het maximale uitgehaald. Wanneer dat lukte, was hij daar minstens zo trots op, als wanneer iemand mee ging doen aan een grote wedstrijd. Deze mentaliteit kregen de leden met de paplepel ingegoten en is iets wat onlosmakelijk met Kringgroep Rivierengebied verbonden is.

Enige weken geleden heeft Ad aangegeven zijn activiteiten binnen te Kringgroep te beĆ«indigen. Wij willen Ad bedanken voor alles wat hij voor de kringgroep betekend heeft en wensen hem veel succes met alles wat hij binnen en buiten de hondensport gaat ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *