Examen zaterdag 31 oktober

De zaterdag begon veelbelovend, droog weer, wel wat wind, maar niet te koud en een zonnetje.

Om 8.15 uur was iedereen op de club aanwezig. Anja v.d. Meyden zou het examen keuren en na een kop koffie vertrokken we naar de speurvelden.
Wim de Haan was al vroeg op de speurvelden aanwezig om de sporen voor de speurhonden te leggen.
Om 9.00 uur mocht Benno voor zijn Tara van Hellerwald  een IGP 1 spoor leggen. Hoewel Tara netjes kan speuren, kwam dat er vandaag niet uit. Zij hield 75 punten over.
Daarna was Jan Hamers met Ziggi van de Ronden Hoek aan de beurt. Hij ging op voor speurhond 2 en kwam met 95 punten van het veld af. 
Diny Kraaijer met Zola van de Ronden Hoek, inderdaad een volle zus van Ziggi, liet ook een mooi stukje speurwerk zien, en hield 92 punten over.
Als laatste was Maicel van Vulpen met Derrick vom Sennertal aan de beurt. Hij ging op voor speurhond 1. Deze combinatie slaagde met 94 punten.

Er gingen 3 honden op voor VZH.
Gerald Kouwenberg met Enzo van de Ronden Hoek. Martijn van Sommeren met Eros v. RhedaschlossHarry Telkamp met Cain vom Haus Fuchsgraben.
Gerald en Martijn hadden in de ochtend al afdeling A gelopen. Na de voortreffelijke lunch (Bedankt Petra, Gaby en Vigdis!) was de beurt aan Harry, en ook hij slaagde voor afdeling A. Buiten het clubterrein werd het tweede deel van het examen afgenomen. Ook dit deel leverde geen enkel probleem op, zodat alle 3 de combinaties slaagden.
Benno en Tara hadden duidelijk hun dag niet en slaagden voor afdeling B met 70 en afdeling C met 71 punten. Benno had zich een andere voorstelling van dit examen gemaakt, maar kon toch de dag afsluiten met een IGP 1 in de pocket.

Onder het genot van een door Rianne heerlijk eigen gebakken taart werden de certificaten uitgereikt. 


Iedereen die deze dag mee heeft helpen organiseren, hartelijk bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *