Gastenboek65 gedachten over “Gastenboek

  1. Afgelopen weekend van 12, 13 en 14 september zijn enkele leden van onze club uit wezen trainen bij de club van Ursula en Werner in de Nord Eifel in Duitsland. De ontvangst was in een woord geweldig. De gastvrijheid en de relaxte manier van trainen was voor mij een prettige ervaring. Leuk was het om te zien wat hun voor trainingsmethoden hebben in vergelijking met de onze. We hebben ook gebruik kunnen maken van het geweldige pakwerk van Thomas Muller. Naast het geweldige pakwerk is hij een zeer goede africhter en sinds kort keurmeester. Hun leden waren gecharmeerd van onze honden en manier van trainen. We zijn dus goed bezig op de club. Door het goede gevoel en de nieuwe vriendschap die we daar hebben opgedaan gaan we zeker nog een keer terug. Fijn dat Ad ons de mogelijk heeft gegeven om zo kennis te maken met RSV2000 .
    Voor mij en Anne-Marie een TOP weekend.

  2. Gisteren hebben we slechte houten onderdelen aan de overkapping van de kantine vervangen. Dat was hard nodig en is goed gelukt. Peter Lamers, Toon Adams, Geert Snoeks en ondergetekende werden blij verrast door Elly en Saskia, die voor een heerlijke lunch hebben gezorgd. Allemaal heel hartelijk bedankt namens het bestuur.

  3. Mijn goede vriend Eugen Ecker heeft een nest jonge honden, die eind juli worden afgegeven. De afstamming gaat terug naar oude lijnen waar o.a. mijn Xam van afstamde. Over Markant von Peroh, Zender, Attaque, Aron,Vico, Bodo en Yoschi van moeder zijde en Wasko, Quasy, Half, Marc, Xato en Boy van vader zijde. Meer dan interessante bloedvoering. Interesse? Neem met mij contact op. Ad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *