TV debuut van Anne-Marie en Barry

Anne-Marie was uitgenodigd om op 23 september deel te nemen aan de Talkshow van Patrick Huisman voor de regionale televisie. De uitzending  wordt dagelijks meerdere malen uitgezonden. De eerste keer was op woensdag 25 september en de laatste keer komt op zaterdag 28 september.

Het geheel zou opgenomen worden in de Bongerd te Druten en ook publiek was welkom.

Om  even over achten vertrokken Anne-Marie, Barry en enkele enthousiaste clubgenoten naar de opname locatie, daar werden zij hartelijk ontvangen. Het thema van de avond was Vijf Vrouwen en hun Passie.

Anne-Marie zou als eerste geïnterviewd worden en het was de bedoeling dat Barry netjes naast haar zou liggen. Het geheel werd in de bibliotheek opgenomen en Barry mocht binnen komen. Open en sociaal als altijd dacht hij eerst dat hij op de tafel mocht, maar rustig met de bal naast haar liggen was ook oké.

Na de inleiding waarin de 5 dames werden voorgesteld, werd aan hen alle 5 de volgende vraag gesteld:  Als jij 1 miljoen euro zou krijgen hoe zou jij dat dan besteden? Anne-Marie gaf aan een groot deel beschikbaar te willen stellen voor het speciaal onderwijs voor kinderen en het overige deel voor een mooi oefenterrein met kantine voor de hondenclub, omdat het essentieel is dat je deze voorzieningen hebt als je met de hond wilt trainen.

Vervolgens kreeg zij 3 vragen die zij met Ja of Nee moest beantwoorden.  De vraag of het trainen dat zij met Barry doet sport is, kon zij met een volmondig ja beantwoorden.

Vervolgens kreeg Anne-Marie de gelegenheid om te vertellen welke facetten er binnen de africhting zijn en hoe zij en Barry de WK-kwalificatie behaald hebben. Hierbij lag de nadruk op het hele vele trainen en niet alleen op de club, maar ook elders. Het was voor iedereen duidelijk dat Anne-Marie en Barry dagelijks bezig zijn geweest om tot dit niveau te komen. Anne-Marie benadrukte dat de kennis over de africhting  binnen de club en de bereidheid om elkaar te helpen van essentieel belang zijn  geweest om tot deze geweldige prestatie te komen.

10 oktober vliegen Anne-Marie en Barry naar Amerika, waar zij hun uiterste best zullen doen om een mooie prestatie neer te zetten. De presentatoren gaven aan graag geïnformeerd te willen worden over de belevenissen van Anne-Marie en Barry in Amerika.

Tijdens de uitzending heeft Barry zich als een echte Duitse Herder gedragen. Onverstoorbaar bleef hij naast Anne-Marie liggen. Tijdens de pauze liet hij zich alle aandacht door een jonge dame uit het publiek welgevallen. Hij heeft slechts één klein uitstapje gemaakt onder de tafel. Eén van de dames gaf tijdens het gesprek aan dat er iemand aan haar benen zat, waarop de beide mannelijke presentatoren beide riepen “Dat ben ik niet.”  Een herdershond als Barry brengt altijd leven in de brouwerij….

Al met al was het een heel geslaagde avond waarop Anne-Marie en Barry op een hele mooie manier de hondensport in het daglicht heeft gezet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *